Ръководствата на Държавна Опера – Пловдив и Летище Пловдив проведоха

...
Ръководствата на Държавна Опера – Пловдив и Летище Пловдив проведоха
Коментари Харесай

Операта и Летище Пловдив ще подпишат меморандум за сътрудничество

Ръководствата на Държавна Опера – Пловдив и Летище Пловдив организираха диалог за сключване на меморандум за съдействие. Той ще очертае опциите за промотиране на културните забележителности на района и фестивалните събития на пловдивската опера. Планирани бяха начинания на територията на аеропорта, които да участват в общ културен календар.

На срещата с шефа на операта Диан Чобанов, изпълнителният шеф на летището Дойчин Ангелов маркира и опцията Държавна Опера – Пловдив да придобие участие във Фонда за развиване на Летище Пловдив.



Миналата седмица беше извършена и среща с Управителния съвет на Сдружението на хотелиерите в Пловдив. Бяха разисквани опциите за откриване на нови авиолинии и методите за привличане на туристи, които да нощуват в града под тепетата. Беше пояснено, че самолетните компании търсят парични тласъци, които са под формата на маркетингово съглашение, с цел да подсигуряват развиването на нова авиолиния. От своя страна членовете на фонда употребяват опциите на самолетните компании, с цел да промотират своя артикул или привлекат туристи на своя територия. Към момента във Фонда членуват 9 общини и три частни сдружения.

Водят се договаряния за откриване на нови линии от Летище Пловдив до градове в Германия и атрактивни дестинации до Италия, Испания, Франция, Австрия и Англия.През март ще бъдат извършени срещи и с по-големите български общности зад граница, за намиране на благоприятни условия за откриване на авиолинии до техните градове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР