Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да депозират

...
Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да депозират
Коментари Харесай

Сдружение Левски на левскарите призова ръководните фактори да подадат оставки, ако са излъгали

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да подават акциите на клуба, в случай че са излъгали. Това прикани сдружението " Левски на левскарите " на конференция. През миналата седмица се стигна до разминаване в изказванията на мажоритарния притежател Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов по отношение на получените предложения за футболисти на Левски през зимата, а изпълнителният шеф Ивайло Ивков приказва за кардинални разминавания със Сираков.

" Ако треньорът и шефът ни лъжат и заблуждават по отношение на тези предложения, да поемат отговорността, която прилича на левскари, и да подадат оставки без никакви искания за неустойки от клуба.

Принципите ни не разрешават да следваме водачи, които не споделят истината. Ако се окаже по този начин, че мажоритарният акционер не е споделил истината или ни е излъгал за следващ път, дано и той поеме тази отговорност и да подава своите акции в клуба. При това състояние всички левскари ще можем дружно с генералния спонсор на клуба да продължим борбата за спасението на Левски.

Очевидно някой лъже в Левски и ние настояваме да разберем кой е той и да поеме отговорност за това. Да се спре един път вечно това непочтено за Левски тровене на ситуацията ", съобщи Костадинов.

В последните седмици " Левски на левскарите ", както и най-голямата група на проведените почитатели - Националният клуб на последователите (НКП), няколко пъти показаха поддръжка към Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, само че и демонстрираха, че не са зад притежателя Наско Сираков, като разкритикуваха неговите дейности.

 

Още на спортна тематика вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР