Ръководните фактори на Барселона взеха окончателно решение какво ще бъде

...
Ръководните фактори на Барселона взеха окончателно решение какво ще бъде
Коментари Харесай

Барселона реши каква ще бъде офертата за Неймар, за когото междувременно се появи трети кандидат

Ръководните фактори на Барселона взеха дефинитивно решение какво ще бъде формалното предложение към Пари Сен Жермен за Неймар. Вчера президентът на каталунците Джосеп Бартомеу се срещна с Хавиер Бордас, Оскар Грау, Ерик Абидал и Рамон Планес, като на срещата главната обсъждана тематика бе тази за подготвяната оферта за Неймар. Решението, което е било взето, е да се насочи предложение за привличане чартърен с алтернатива за закупуване след една година.

Причината за това е, че на " Камп Ноу " няма бюджет, с който да се финансира в този момент закупуването на Неймар. Клубът към този момент похарчи близо 250 милиона евро за прехвърлянията на Антоан Гризман, Френки де Йонг, Нето и Жуниор Фирпо. Идеята да бъдат препоръчани играчи в подмяна пък се провали, защото никой от сегашния състав не желае да напуща Барселона. ПСЖ имаше интерес към Филипе Коутиньо, само че той към този момент беше преотстъпен на Байерн (Мюнхен).

Барселона няма да губи никакво време и незабавно ще насочи своята оферта към ПСЖ. Френският клуб обаче избира да продаде Неймар още в този момент, което съгласно " Марка " може да даде преимущество на Реал Мадрид, който също се интересува от бразилеца. " Апелативен съд " твърди, че в това време Ювентус също се е присъединил в борбата за Неймар. Според изданието спортният шеф на " бианконерите " Фабио Паратичи към този момент се е свързал с ПСЖ и е предложил Пауло Диабала плюс пари. Според " Апелативен съд " финансовата част от офертата приближава 100 милиона евро. Италианският клуб прави оценка Дибала на 80 милиона евро, което значи, че общата стойност на офертата е 180 милиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР