Ръководителят на Uber в Лондон Джо Бъртрам напуска компанията, съобщават

...
Ръководителят на Uber в Лондон Джо Бъртрам напуска компанията, съобщават
Коментари Харесай

Един от водещите мениджъри на Uber напуска компанията

Ръководителят на Uber в Лондон Джо Бъртрам напуща компанията, оповестяват английските медии. В имейл до екипа си тя е декларирала, че " желае да премине към нещо ново и вълнуващо ".

Бъртрам ръководеше интервенциите на Uber във Англия и цяла Северна Европа. От компанията оповестяват, че напускането й не е обвързвано с настоящите събития.

Според Бъртрам компанията се нуждае от нов районен управител, с цел да се оправи с проблемите, пред които е изправена.

" Предвид някои от актуалните ни провокации, аз съм уверена, че в този момент е подобаващият миг да има смяна на лицето и да предадем (управлението) на някого, който ще бъде тук за дългото пътешестване и ще ни води в идната фаза ", написа тя.

Бъртрам обаче не споделя кое ще е новото й работно място. " Възникна нова вълнуваща опция, която ще ми разреши да приложа това, което научих тук, и скоро ще имам опция да споделя повече детайлности с вас ", написа в нейния имейл.

Мениджърът работи в компанията от 4 години и ръководеше главното разширение на Uber в Лондон.

Компанията към този момент търси неин заместител. " Джо ще остане при нас през идващите няколко седмици, с цел да помогне за плавния преход, а аз чакам с неспокойствие да работя в тясно съдействие с отличния екип, който оставя след себе си ", написа Пиер-Димитри Горе-Коти, основен управител на Uber в Европа, Близкия Изток и Африка.

Ролята на Бъртрам краткотрайно ще бъде поета от мениджъра на компанията в Лондон Том Елвидж. Той към този момент ще дава отговор за интервенциите в цяла Англия.

Това е следващият удар за Uber в миг, когато компанията се бори да си върне отнетия лиценз за работа в английската столица. Разрешителното изтече в събота, откакто транспортната компания бе сметната за " неспособна " да ръководи предоставяната таксиметрова услуга.

Транспортният регулатор на английската столица стимулира отхвърли си да възобнови лиценза на Uber с многочислените кавги, в които компанията бе забъркана през последните няколко месеца, в това число и тежки престъпни закононарушения, осъществени от водачите й.

Новият изпълнителен шеф на превозвача Дара Косровшахи ще се срещне с ръководителя на регулатора Майк Браун за договаряния, пробвайки се да избави наличието на компанията на един от най-важните й външни пазари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР