Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) каза, че само разширяването

...
Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) каза, че само разширяването
Коментари Харесай

Ръководителят на СЗО предупреждава за „бъдещето на поколение в опасност“, тъй като гладът в Газа се задава

Ръководителят на Световната здравна организация (СЗО) сподели, че единствено разширението на сухопътните пресичания за доставки на помощ в Газа може да помогне за попречване на глада в гъсто обитаем палестински анклав.

„ Неотдавнашните старания за доставка на храна по въздух и море са добре пристигнали, само че единствено разширението на сухопътните пресичания ще даде опция за широкомащабни доставки за попречване на глада “, сподели генералният шеф на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус в четвъртък.

Децата умират от последствията от недохранването и заболяванията, както и от неналичието на подобаваща вода и канализация, сподели Тедрос.

„ Бъдещето нацяло потомство е в сериозна заплаха “, сподели той. „ Отново молим Израел да отвори повече пропускателни пунктове и да форсира влизането и доставката на вода, храна, медицински консумативи и друга филантропична помощ в и в Газа. “

Държави, в това число Йордания и Съединените щати, хвърлят помощ от въздуха по крайбрежието на обсадената линия Газа, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР