Ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова изпрати отворено писмо до

...
Ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова изпрати отворено писмо до
Коментари Харесай

Валентина Маджарова: Спецпрокуратурата може да помогне за промените в Закона за съдебната власт

Ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова изпрати отворено писмо до министъра на правораздаването Надежда Йорданова и народните представители от комисията по конституционни и правни въпроси към 47-ото Народно заседание.

В него тя показва предпочитание и подготвеност за присъединяване на представители на Специализираната прокуратура в измененията в Закона за правосъдната власт, Наказателно-процесуалния кодекс и Наказателния кодекс, както и в разискванията по приемането на законопроектите.

" Смятам, че Специализираната прокуратура ще способства за съблюдаване на правилата при изработването на законопроекти за изменение и допълнение на Закон за съдебната власт, Наказателно-процесуален кодекс и Наказателен кодекс, а точно на нужда, аргументираност, предвидимост, неприкритост, координация, субсидиарност, пропорция и непоклатимост ", написа Маджарова.

" Специализираната прокуратура ще даде гледната точна на практикуващите адвокати в региона на наказателното право и развой и ще способства за изработването на качествено законодателство в тази област ", се добавя в писмото.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР