Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) Василий Малюк

...
Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) Василий Малюк
Коментари Харесай

CNN: СБУ поема отговорност за терористичните атаки срещу Русия с помощта на морски дронове

Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) Василий Малюк призна отговорността на Киев за терористичните офанзиви против Русия с потребление на морски дронове. Това.

Според него отделът независимо, без присъединяване на частни компании, е създал морски дронове, които са били употребявани при неотдавнашни офанзиви против Кримския мост, военноморската база в Новоросийск и танкера Sig покрай Керченския проток.

Телевизионният канал популяризира и фрагменти, предоставени от СБУ, за които се твърди, че са снимани от дрон по време на удара по Кримския мост.

Руското министерство на защитата заяви, че през нощта на 4 август съветски кораби са унищожили два украински безпилотни катера, които са се опитвали да нападат военноморската база Новоросийск. Ръководителят на администрацията на Новоросийск Андрей Кравченко сподели, че офанзивата на безпилотни катери е била отбита от екипажите на корабите " Оленегорский горняк " и " Суворовец ". Освен това през нощта на 5 август на южния метод към Керченския пролив украинската страна нападна съветския танкер Sig.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР