Ръководителят на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин обвини американската компания

...
Ръководителят на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин обвини американската компания
Коментари Харесай

Шефът на руската космическа агенция обвини Илон Мъск в дъмпинг

Ръководителят на съветската галактическа организация Дмитрий Рогозин упрекна американската компания "Спейс Екс " на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, че подбива цените на изстрелванията на ракети с комерсиална цел, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

"Вместо да водят почтена конкуренция на пазара на изстрелването на ракети в Космоса, те лобират за наказания против нас и вършат дъмпинг на цените напълно безнаказано ", написа Рогозин в "Туитър ".

Илон Мъск подарява на Калифорния над 1200 апарата за обдишване

Роскосмос е принудена да понижи цените си с над 30 %, с цел да усили нашия дял на международния пазар, е споделил Рогозин в петък в диалог с президента на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

"Това е нашият отговор на дъмпинга на американските компании, финансирани с американски бюджет ", е добавил той.

Мъск отговори през вчерашния ден на тези рецензии и изясни, че "ракетите на "Спейс Екс " са на 80 % годни за повторна приложимост, а при тях този % е 0 ". "Това е същинският проблем ", съобщи то
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР