Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин днес

...
Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин днес
Коментари Харесай

Пригожин: Украинската контраофанзива започна по фланговете около Бахмут

Ръководителят на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин през днешния ден съобщи, че украинските сили са почнали контраофанзивата си и се доближават към Бахмут, съобщи Ройтерс, като означи, че не е съумяла да удостовери думите на Пригожин посредством самостоятелен източник.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10434
В отговор на въпрос на съветска медия по отношение на предстоящата украинска контраатака, Пригожин съобщи, че украинските интервенции " за жал са частично сполучливи ".

Ръководителят на " Вагнер " беше помолен да разяснява думите на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, че контранастъплението на украинската войска се забавя, защото тя изчаква спомагателна задгранична помощ.

" Зеленски хитрува. Контранастъплението тече с цялостна мощ ", съобщи Пригожин.

Вчера както Пригожин, по този начин и украинската войска обявиха, че силите на Киев са пробили съветски позиции наоколо до Бахмут, което съставлява забележителен прогрес за Украйна.

Пригожин за следващ път упрекна съветското министерство на защитата, че не дава задоволително муниции на " Вагнер " и упрекна ведомството за неуспехите в борбата за Бахмут.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР