Ръководителят на Полша Анджей Дуда се застъпва за по-строги санкции

...
Ръководителят на Полша Анджей Дуда се застъпва за по-строги санкции
Коментари Харесай

Президентът на Полша призова за демонтажа на Северен поток 2

Ръководителят на Полша Анджей Дуда се застъпва за по-строги наказания против Русия и нейния енергиен бранш. Той назова плана " Северен поток 2 " политически и прикани за ремонт на газопровода.

Президентът на Полша счита, че Русия би трябвало да бъде изцяло лишена от опцията да продава енергийни запаси в чужбина.

Режимът на глобите би трябвало да бъде засилен. Изобщо не се колебая в това. Това, несъмнено, е доста сложна задача... Най-доброто нещо би било да блокираме Русия да продава суровините си: газ, само че най-вече петрол “, сподели Дуда пред CNN.

Дуда упрекна Русия, че изнудва Европа. Той не утвърди обстоятелството, че западните страни не бързат да постановат ембарго върху съветския нефт.

По-рано немският водач Франк-Валтер Щайнмайер призна, че поддръжката му за плана " Северен поток 2 " е неправилна. Той също по този начин прикани германците да се приготвят за идните нови компликации.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР