Ръководителят на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф

...
Ръководителят на отбора на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф
Коментари Харесай

Шефът в Мерцедес засили притесненията на феновете за Хамилтън

Ръководителят на тима на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф съобщи, че седемкратният международен първенец Люис Хамилтън желае единствено едно нещо за сезон 2022, в който към момента не е изцяло ясно дали британецът ще взе участие.

Неговото бъдеще бе сложено на карта след метода, по който приключи борбата му за купата с Макс Верстапен през 2021 година, в която нидерландецът в последна сметка надви. Така Хамилтън не съумя да излезе еднолично отпред в класацията за най-вече трофеи, в която той продължава да дели първото място в именития Михаел Шумахер.

„ Действията на Люис постоянно са поставяни под подозрение, само че даже и след събитията в Абу Даби, той незабавно отиде и поздрави Макс. Люис желае единствено едно нещо: почтена борба на пистата. Ние ще му дадем това. Бих желал да имаме двама ултра бързи водачи, които да се борят за успехите. Ако ли не, ще имаме потребност от водачи, които да ни върнат на победния път “, сподели Волф пред немското издание Auto Motor und Sport.

Бъдещето на Хамилтън най-вероятно ще стане ясно, откакто ФИА завърши със своето следствие на случилото се в Гран При на Абу Даби. Отборите се чака да научат заключенията от него след изключителното съвещание на Световния мото спорт съвет на 3 февруари, а те най-вероятно ще станат обществено притежание в дните преди началото на сезон 2022, който ще започва на 20 март с Гран При на Бахрейн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР