Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг призова днес да се даде

...
Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг призова днес да се даде
Коментари Харесай

Столтенберг призовава: Украйна трябва да получи необходимото, за да спечели войната

Ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг прикани през днешния ден „ да се даде на Украйна това, от което има потребност, с цел да завоюва “ войната против Русия, предава Франс прес.

„ Трябва да дадем на Украйна това, от което тя се нуждае, с цел да завоюва и да съществува все по този начин като самостоятелна суверенна нация в Европа “, се споделя в негови изказвания, готови за Мюнхенската конференция по сигурността и предоставени на Агенция Франс Прес от обкръжението му.

Руският президент Владимир „ Путин не възнамерява мир, той възнамерява повече война “, счита да съобщи Столтенберг в миг, когато НАТО се притеснява от скорошна огромна атака на съветските сили в Украйна.

Генералният секретар на алианса също по този начин ще прикани Запада „ да не позволява с Китай и с други властнически режими същата неточност “ като с Русия, която е основала връзки на енергийна взаимозависимост с Европа.

„ Не бива да ставаме прекалено подвластни от продукция и първични материали, които внасяме “, ще уточни още Столтенберг, представен от Българска телеграфна агенция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР