Ръководителят на НАТО предупреди страните-членки в четвъртък да не позволяват

...
Ръководителят на НАТО предупреди страните-членки в четвъртък да не позволяват
Коментари Харесай

Не трябва да позволяваме да се вбива клин между САЩ и Европа, предупреждава шефът на НАТО

Ръководителят на НАТО предизвести страните-членки в четвъртък да не разрешават да се вбива чеп сред Съединените щати и Европа, защото загрижеността на Вашингтон нараства ангажимент към своите съдружници, в случай че Доналд Тръмп се върне на поста.

Изправени пред война в Украйна, която изтощава военни и финансови запаси, и с пакет от поддръжка на Съединени американски щати, арестуван от вътрешни битки в Конгреса, европейски водачи и висши публични лица предизвестиха, че Европа би трябвало да влага повече в своите армии и нови технологии и да усили производството на оръжия.

„ Приветствам, че европейските съдружници влагат повече в защитата и НАТО прикани за това доста, доста години “, сподели генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пред кореспонденти в централата на алианса в Брюксел, където председателстваше среща на министрите на защитата на организацията.

„ Но това не е опция на НАТО. Това в действителност е метод за подсилване на НАТО. И не би трябвало да следваме никакъв път, който демонстрира, че се оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР