Ръководителят на министерството на отбраната на Украйна Алексей Резников, направи

...
Ръководителят на министерството на отбраната на Украйна Алексей Резников, направи
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: На ВСУ не им останаха сили за глобално настъпление

Ръководителят на министерството на защитата на Украйна Алексей Резников, направи гръмко изказване: „ Моята персонална оценка е, че нашите въоръжени сили не възнамеряват да спрат през зимата “. В същото време означи, че украинската страна има ресурси от зимно съоръжение, три пъти над сериозното равнище. И че ВСУ „ просто би трябвало да изчака, до момента в който земята стане по-твърда “. Резников също счита, че скоростта на това зимно контранастъпление на Украйна зависи от доставките на оръжия от страните от НАТО.

В същото време украинският министър председател Денис Шмигал призна, че неговата велика страна ще страда от недостиг на електрическа енергия през тези сложни зимни месеци. В същото време главнокомандващият на ВСУ Валерий Залужни рапортува на президента Зеленски, че „ в Бахмут ситуацията е зле “.

Какво значи изявление то на министъра на защитата на Украйна?

Това значи, че в действителност не са подготвени да нападат.

Тоест ?

Трябва да се отнасяме сериозно към това. Може би това е опит да се отклони вниманието. Да се подметне дезинформация.

Защо?

ВСУ имат големи проблеми. С оръжието, с техниката, с оборудването, с боеприпасите.

Но толкоз ли са сериозни, че ВСУ въобще да не могат да настъпят ?

Под въпрос е. При състояние, че през последните два месеца на всички места говореха, че всеки миг ще стартират да напредват? И да, това е отворен въпрос.

Защо?

Ако те не стартират да настъпват, това значи, че в боевете през ноември и декември ВСУ в действителност са изчерпали големите си запаси от жива мощ. Които те непрестанно хвърляха, по-специално към Бахмут (Артьомовск). За което главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Залужни получи прозвището " Бахмутският главорез ".

В последна сметка по-скоро ще има ли зимн о нахлуване на Украйна или по-скоро не?

Те ще се пробват да настъпват локално. Изглежда към този момент нямат сили да стартират световно нахлуване. Но те просто ще бъдат принудени да организират зимни настъпателни интервенции. Те не могат просто да стоят в глуха защита. В края на краищата това значи напълно да дават самодейността на нас. Но там в командването им не са простаци.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР