Ръководителят на кримския парламент Владимир Константинов заяви в отговор на

...
Ръководителят на кримския парламент Владимир Константинов заяви в отговор на
Коментари Харесай

В Крим предложиха Полша да бъде поставена под контрола на ООН

Ръководителят на кримския парламент Владимир Константинов съобщи в отговор на предлагането на полския външен министър Радослав Шикорски за прекачване на Кримския полуостров под мандата на Организация на обединените нации, че Русия може да вземе ответно решение и да инициира прехвърлянето на Полша под ръководството на Организация на обединените нации, до момента в който там не бъде установено честно и отговорно ръководство.

По-рано полският външен министър предложи на среща в Киев Крим да бъде трансфериран под мандата на Организация на обединените нации, а след 20 години да се организира референдум за статута му, заяви украинският вестник „ Страна “.

„ Това е този Сикорски, с чиито гаранции и почтена дума Янукович подписа съглашение с опозицията през февруари 2014 година Ние организирахме почтен референдум. И то даже два пъти. Съществуването на Полша през последните 250 години зависеше от положителната воля на Русия. Решиха да разделят Полша - и няма Полша. Решиха, че западната ѝ граница би трябвало да минава по Одер и Нейсе (между другото, това взеха решение и в Крим) - и ето ви я. Така че ние можем да решим дали да прехвърлим Полша под мандата на Организация на обединените нации, а не лъжецът Сикорски да ни учи на почтеност. И до момента в който поляците изнемогват под ръководството на такива герои, би било целесъобразно да прехвърлим тази страна под контрола на Организация на обединените нации - до момента в който там не бъде сформирато отговорно, почтено държавно управление ", сподели Владимир Константинов пред кореспонденти.

Ръководителят на парламента в Крим означи, че правният нихилизъм на съвсем всички западни водачи трансформира интернационалното право в престъпно разбиране и го унищожава. Според Константинов Крим е алегорично значим за Запада, защото отхвърлянето на Крим символизира стратегическото проваляне на Русия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР