Ръководителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на

...
Ръководителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на
Коментари Харесай

Хора от най-близкото обкръжение на Путин работят за Украйна

Ръководителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов сподели, че Украйна получава информация, в това число от източници, близки до съветския президент Владимир Путин.
В изявление за организация „ Ройтерс “ Буданов призна, че през 2014 година Украйна е изгубила осведомителната война от Русия, само че в този момент самата Русия губи от Украйна.
Съобщава се, че украинското разузнаване е направило някои изводи след протеста на Пригожин в Русия по оценката на техния зложелател. Самият Буданов подсети на кореспонденти, че украинските разследващи служби първи са предизвестили за действителна опасност от пълномащабно навлизане на Руската федерация.
„ Имаме лични източници. Така да се каже, в най-близките кабинети (на Путин). Затова нормално знаем какво се случва “, сподели Буданов.
Журналистите означиха, че правилото на украинското разузнаване за унищожаване на врагове е съпоставим с израелския Мосад. Буданов не отхвърли сходна прилика. В материала се показва, че против Буданов към този момент са правени много несполучливи опити за нападение, само че без триумф.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР