Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в

...
Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в
Коментари Харесай

Ще ограничи ли Брюксел свободното придвижване чрез ваксинационни паспорти?

Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в Европейския съюз на против Covid-19. Те ще дадат опция да свободно пътешестване на всички техни притежатели, написа.
Мишел добави, че тази тематика е сензитивна и би трябвало да бъде разисквана, което ще бъде направено от водачите на страните от Европейския съюз идната седмица. Пресслужбата на Съвета на Европа показа пред публицисти цитати от изявление на Мишел, което той направи за социална телевизия в Нидерландия.
 Чили ще вкара паспорти за имунитет против ковид Чили ще вкара паспорти за имунитет против ковид
Чили реши да издава документи на хора, които са се възстановили от ковид, съобщи БГНЕС, базирайки се на BBC. Световната зд...
Мишел счита, че сходна полемика може да има два аспекта. Първият е дали страните от съюза се съгласяват по принцип да вкарат документ за имунизация. Второ – в случай че това е по този начин, по кое време може да се направи това.
За имунизационни паспорти все по-често се приказва в Европа. Редица страни обмислят въвеждането им, което да даде опция на притежателите им да пътуват гладко. Дания към този момент разгласи решението си с информация кой е ваксиниран. също предприе сходна стъпка. Испания пък отива още по-далеч – Мадрид към този момент разгласи, че обмисля да изготви указател на всички лица, против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР