Ръководителят на един от най-известните университети в света Харвард Лорънс

...
Ръководителят на един от най-известните университети в света Харвард Лорънс
Коментари Харесай

Президентът на Харвард е заразен с коронавирус, от коронавирус почина известен драматург

Ръководителят на един от най-известните университети в света Харвард Лорънс Баков заяви, че е инфектиран с ковид, а брачната половинка му Адел също е инфектирана, съобщи БГНЕС.
Баков означи, че нито той, нито брачната половинка му Адел знаят по какъв начин са се заразили. Двамата са лимитирали контактите си с други хора от 14 март и работят от у дома.
Студентите от Харвардския университет по-рано този месец минаха към отдалечено образование поради ковид.
Малко след тази вест стана ясно, че известният американски драматург Терънс Макнали е умрял във Флорида от затруднения след заразяване с ковид. Това заяви брачният партньор му Том Кърдахи.
Четирикратният притежател на премията " Тони " беше прочут със своите метафизичен истории за живота на гейовете, хомофобията, любовта и СПИН. Той умря на 81 години.
Макнали е оживял от рак на белия дроб и е страдал години наред от хронично обструктивно белодробно разстройство.
Един от най-големите драматурзи на Америка, той е създател на повече от 30 пиеси през съвсем 60-годишната си кариера. Започвайки на Бродуей през 1963 година, Макнали постоянно е бил в светлините на прожекторите, създател е на сюжети за много филми, а предходната година още веднъж сложи пиесата си " Франки и Джони " с присъединяване на Одра Макдоналд.
" Обичам да работя с хора, които са доста по-талантливи и по-умни от мен, които позволяват по-малко неточности от мен и които могат да ме призоват да работя, когато ме мързи. Много хора стопират да учат в живота и това е тяхната покруса ", съобщи Макнали пред LA Stage Times през 2013 година
Още: " Румъния към този момент е номер две по болест с ковид на Балканите, в Съединени американски щати нещата ескалират "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР