Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров заяви, че ще се обърне

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров заяви, че ще се обърне
Коментари Харесай

Кадиров критикува руското отстъпление

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров съобщи, че ще се обърне към ръководителя на съветското министерство на защитата Сергей Шойгу и съветския президент Владимир Путин " да им обяснят обстановката ", в случай че в тактиката на войната в Украйна няма смяна в близко бъдеще, заяви украинският информативен уебсайт " Гордон ".

Той се базира на гласово известие, което Кадиров е разгласил през нощта на 11 септември в Teлeграм.

„ Аз не съм пълководец от същото равнище като Министерството на защитата, само че бяха позволени неточности [...] И в случай че през днешния ден или на следващия ден няма промени в тактиката за осъществяване на специфичната интервенция, тогава ще бъда заставен да се свържа с управлението на Министерството на защитата и управлението на страната, с цел да им разясня същинската обстановка.

Ситуацията е доста забавна, даже, бих споделил, напряко страхотна ", сподели Кадиров.

Ръководителят на Чечня сподели, че " е била срамна " неналичието на информация от публични лица за обстановката с изтеглянето на войските.

" Ако Русия искаше, те нямаше да създадат нито крачка обратно. Защо беше направено това [отстъпление]? Трябваше да се изясни. Хората не бяха готови ", сподели Кадиров.

Чеченският водач явно има поради паническото бягство на съветските войски пред неочакваното украинско нахлуване в Харковска област през изтеклата седмица.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР