Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че от 25

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че от 25
Коментари Харесай

Кадиров: Над 900 украински военни са загинали и ранени на 25-27 октомври

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров твърди, че от 25 октомври до 27 октомври са били премахнати повече от 650, а ранени - 300 военни от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Унищожени са били  и 40 танка, бойни машини на пехотата и гаубици в посока Николаев-Кривой Рог. Това на писа той за това в канала на Telegram.

" В интервала от 25 октомври до 27 октомври единствено в посока Николаев-Кривой Рог посредством огнево заличаване са унищожени 657 души. Ранени са 300 души. Също по този начин е унищожено оръжие на военна специфична техника - 40 единици. Танкове - осем единици, бойни машини на пехотата - пет единици, бронирани коли - 20 единици ", сподели Кадиров.

По думите му също в бранша на специфичните сили на Ахмат - в Соледарско направление - са унищожени 95 бойци от Въоръжените сили на Украйна и повече от 10 единици техника. " За един ден бойците смъкнаха тук: четири танка, пет бойни машини на пехотата, една бронирана машина, четири пикапа. Бяха унищожени 95 сатанисти и две укрепени позиции с минохвъргачки. Това са единствено предварителни и най-компресирани данни ", добави Кадиров.
 Рамзан Кадиров: Войниците ми понасят тежки загуби в Херсон
Рамзан Кадиров: Войниците ми понасят тежки загуби в Херсон

Ситуацията на фронта е сериозна

Припомняме, че по-рано Кадиров заяви за гибелта на 23 чеченски бойци по време на обстрел в региона на Херсон при започване на седмицата, други 58 бяха ранени.

Това съответствува с отчетите на каналите в Телеграм, които минават за близки до Кремеъл. Например на 24 октомври каналът " Фосфор " заяви, че 40 души на Кадиров са убити, а други към 60 са ранени, също в Херсонска област, вследствие на ракетни удари с ракети HIMARS.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР