Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров се обяви против мирните преговори

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров се обяви против мирните преговори
Коментари Харесай

Кадиров се обяви против мирни преговори с Украйна

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров се разгласи срещу мирните договаряния сред Русия и Украйна.

„ Няма да има смисъл от тези договаряния. Мисля, че би трябвало да приключим започнатото. Да унищожим нацистите, бандеровците и шайтановците. Едва тогава би трябвало да се вземе решение какво да се прави по-нататък. “

По-рано Кадиров разкритикува " специфичната интервенция " на Путин. Той съобщи, че на чеченските бойци " не им харесва ", че всичко върви " прекомерно постепенно ".

Според Кадиров „ Путин си е сложил задачата да резервира колкото се може повече градове и животи на хората “, само че в случай че беше командвал той, то към този момент щял да е „ завладял Харков и Киев “.

Кадиров също даде обещание да даде по 500 000 $ за главата на всеки „ пълководец на украинските националисти “. Той посочи, че „ декларира това не като длъжностно лице, а като доброволец от името на патриотите на Русия “.

Освен това чеченският началник непрестанно устно атакува украинския президент Володимир Зеленски. Той го прикани да се отдръпна в интерес на някогашния украински водач Виктор Янукович и „ да се обади на Путин и да се извини “.

Кадиров всекидневно оповестява за триумфите на чеченските бойци във войната с Украйна в своя канал в Telegram. Всичко това обаче повече наподобява на PR компания.
ТЕМА преди 47 минути 353 преди 1 час 409 преди 2 часа 406
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР