Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров предложи да бъде изгонен“ депутатът

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров предложи да бъде изгонен“ депутатът
Коментари Харесай

 Кадиров предложи да „изгони“ депутат от Държавната дума

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров предложи да бъде „ изпъден “ депутатът от Държавната дума Михаил Матвеев. Парламентаристът предвижда огромен набожен спор в Русия след края на специфичната военна интервенция.

„ Най-опасният зложелател е този, който седи откъм гърба. Той е лишен от корени, нерешителен и се занимава с това да внася разединение в редиците на същинските патриоти, пробвайки се да ги раздели по религия или народност. Така или другояче публикуваната в обществените мрежи провокативна тирада на депутата от Държавната дума на Руската федерация Михаил Матвеев би трябвало да бъде оценена от способените органи.

Днес нашите бойци служат наедно с представители на разнообразни вероизповедания и националности в зоната на специфичната военна интервенция. Там те имат единно приятелство, почтени мисли за ориста, трезви възгледи за живота. А в тила, видите ли, Матвеев приказва по какъв начин да ги раздели на немюсюлмани и мюсюлмани след специфичната военна интервенция и да се отърве от последното, с цел да се избегне провокация. По-добре е да изгоните Матвеев и ще има доста по-малко провокации ”, написа в Telegram Кадиров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР