Ръководителят на частната военна компания Вагнер Евгений Пригожин се появи

...
Ръководителят на частната военна компания Вагнер Евгений Пригожин се появи
Коментари Харесай

Пригожин в ново видео: Това, което се случва на фронта, е позор, вие се сражавахте достойно!

Ръководителят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин се появи във видео, в което посреща своите бойци в Беларус и им споделя че към този момент те няма да вземат участие повече във войната в Украйна, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Ройтерс означи, че не може да удостовери достоверността на видеото, само че гласът на индивида в записа е като този на Пригожин.

Видеозаписът е препубликуван от пресслужбата на шефа на ЧВК " Вагнер " в " Телеграм ".

" Добре пристигнали, момчета... Добре пристигнали на беларуска земя ", споделя Пригожин.
Видеозаписът е къс, юридически е след рухването на мрака и е било допустимо единствено да се разграничи контур, подобен с този на наемническия необут, показва Ройтерс.

" Вие се сражавахте почтено. Направихте доста за Русия. Това, което се случва на фронта, е срам, в който ние няма потребност да участваме ", декларира той.

След това Пригожин споделя на своите да се държат добре с локалните хора и им разпорежда да образоват беларуската войска и да събират сили за ново " пътешестване до Африка ".

" Може би на някакъв стадий ще се върнем в СВО (специалната военна интервенция в Украйна - бел. ред.), само че когато сме сигурни, че няма да ни принудят да се опозорим ", споделя още Евгений Пригожин.

После към бойците се обръща човек, който звучи като съоснователя на " Вагнер " Дмитрий Уткин.

" Това не е краят. Това е единствено началото на най-големият международен проект, който ще излезе нескрито скоро ", споделя Уткин и приключва на британски: " And welcome to hell ( " И добре пристигнали в пъкъла! " ).

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР