Ръководителят на американска хуманитарна организация в Газа каза, че няма

...
Ръководителят на американска хуманитарна организация в Газа каза, че няма
Коментари Харесай

„Няма доверие“ в израелското разследване на убийствата на работници от благотворителна организация за храна в Газа, казва ръководителят на хуманитарната организация

Ръководителят на американска филантропична организация в Газа сподели, че няма „ никакво доверие “ в способността на Израел да организира следствие за това по какъв начин сили убиха седем филантропични служащи, защото се причислиха към други филантропични организации в прекъсването на интервенции в разрушената територия.

Служителите от благотворителната организация World Central Kitchen бяха убити, когато израелските сили удариха техния ескорт в понеделник, предизвиквайки интернационално наказание и принуждавайки няколко групи краткотрайно да спрат интервенциите в обсадената линия.

„ Всеки случай с такава съвестност, с тази съвестност, в действителност се нуждаете от самостоятелни следователи “, сподели пред Financial Times Шон Карол, президент и основен изпълнителен шеф на Anera, в началото American Near East Refugee Aid. „ В този случай Израел не завоюва никакво доверие в своите следствия на тези произшествия. “ Оттогава Anera прекрати работата си дружно с WCK, с цел да обезпечи 150 000 хранения дневно в Газа.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР