Ръководителите на училището, които през февруари обявиха плановете си да

...
Ръководителите на училището, които през февруари обявиха плановете си да
Коментари Харесай

Къщата, в която бяха убити 4 студенти от университета в Айдахо, ще бъде разрушена

Ръководителите на учебното заведение, които през февруари оповестиха проектите си да разрушат къщата, гледат на разрушаването като на основна стъпка към намирането на затваряне, сподели представителят на университета Джоди Уокър.

„ Това е област, която е наситена с възпитаници и доста студенти би трябвало да я гледат и да живеят с нея всеки ден и ни споделиха какъв брой ще помогне в процеса на излекуване да имат тази къща отстранени “, сподели тя.

Изпълнителите пресметнаха, че ще отнеме няколко часа, с цел да бъде разрушена къщата и още няколко по-късно, с цел да почистят мястото от парчета, сподели Уокър, добавяйки, че времето също ще бъде фактор.

Мястото ще бъде засадено с трева в даден миг след разрушаването, сподели Уокър. Тя сподели, че към този момент няма други проекти за това, само че университетът може да го прегледа още веднъж в бъдеще.

Някои от фамилиите на жертвите се опълчиха на разрушаването, призовавайки къщата да бъде непокътната до след мъжът, упрекнат в убийствата, е съден. Брайън Кохбергер, някогашен студе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР