Ръководителите на политическите групи в Европейския парламент днес са решили,

...
Ръководителите на политическите групи в Европейския парламент днес са решили,
Коментари Харесай

Европарламентът подкрепя даването на нова отсрочка на Великобритания до 31.01.2020 или по-рано

Ръководителите на политическите групи в Европейския парламент през днешния ден са решили, че поддържат настояването на държавното управление в Лондон за нова пролонгация до отдръпването на Англия от Европейски Съюз. Това се показва в известие на Екологичен потенциал.

Екологичен потенциал поддържа пролонгация до 31 януари следващата година или по-рано, според от това по кое време завърши ратификацията на съглашението за раздялата. Предвижда се до тогава евродепутатите да обмислят деликатно контрактуваните от Европейската комисия и английските управляващи промени в съглашението за отдръпване.

Становището на управлението на Екологичен потенциал е изпратено до ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск. По-рано тази седмица Туск заяви, че Европейският съвет ще вземе решение " на автограф " по настояването на английската страна.

През септември ръководителят на Екологичен потенциал Давид Сасоли сподели, че евродепутатите ще поддържат ново отсрочване, единствено в случай че Англия планува предварителни избори или второ допитване за участието в Европейски Съюз.Тази седмица евродепутатите обявиха, че ще се произнесат последни по контрактуваното съглашение, откакто бъде ясно дали текстът получава поддръжката на болшинството депутати в английския парламент. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР