Ръководителите на няколко големи американски университета подчертаха моралния упадък на

...
Ръководителите на няколко големи американски университета подчертаха моралния упадък на
Коментари Харесай

Равинът разкъсва американските университети като „помийни ями на антисемитизма“ на фона на последиците от войната между Израел и Хамас

Ръководителите на няколко огромни американски университета подчертаха моралния крах на огромна част от университетските среди тази седмица, съгласно a водещ равин в тази страна, когато не съумяха да осъдят обществено заканите от геноцид, протичащи се в личните им кампуси.

Много „ в миналото велики институции “ за висше обучение в Америка „ демонстрираха какво те в действителност имат вяра ", сподели равин Пинхас Тейлър от Плантейшън, Флорида, в коментар за Fox News Digital.

„ Подобно на [древните] гърци, те са отдадени на разсъдъка, само че лишени от морал – и по този метод са се трансформирали в помийни ями на антисемитизъм и хедонизъм “, сподели Тейлър.

Силните мнения бяха в отговор на свидетелските показания на Капитолийския рид във вторник от доктор Клаудин Гей от Харвардския университет, доктор Сали Корнблут от Масачузетския софтуерен институт и Лиз Магил от Университета на Пенсилвания.

Всеки от университетските водачи провокира отвращение, когато се появи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР