Ръководителите на Meta предупреждават инвеститорите, че Марк Зукърбърг е близо

...
Ръководителите на Meta предупреждават инвеститорите, че Марк Зукърбърг е близо
Коментари Харесай

Meta предупреждават инвеститорите, че Зукърбърг може да умре

Ръководителите на Meta предизвестяват вложителите, че Марк Зукърбърг е покрай рецесия на междинната възраст, а от нея може да има непредвидими последици, като гибел на създателя на Фейсбук.

В годишния финансов доклад на компанията Мета предизвести, че Зукърбърг и други неназовани " членове на управлението " са подхванали присъединяване в " разнообразни високорискови действия, като бойни спортове, рискови спортове и развлекателна авиация, които носят риск от съществени пострадвания и гибел. "

" Ако господин Зукърбърг стане недосегаем по някаква причина, това може да има значително неподходящо влияние върху нашите интервенции ", се споделя в документите.

" Загубата на различен основен личен състав, в това число членове на управлението, както и основен личен състав по инженерство, създаване на артикули, маркетинг и продажби, също може да наруши проектите ни и да има неподходящ резултат върху нашия бизнес. "

Акционерите акцентират, че за Meta работят 67 000 души. Хобитата на Зукърбърг включват бойни спортове, гмуркане, а пътуванията му със аероплан са чести. Опасенията на вложителите са, че всичко това е причина за акцидент, която може да срине цената на акциите и даже самата компания.

От друга страна, някои считат, че държанието на Зукърбърг е една от аргументите за рекордния растеж в цената на акциите на Meta. Възможно е влечението му към бойните спортове и даже изпускането на информацията за построения " мега бункер " на Хавайските острови да е част от добре обмислен проект.

Точно, когато над Фейсбук бяха надвиснали тъмни политически облаци, поради улеснената операция на гласоподавателите, Зукърбърг преименува компанията на Meta и стартира да планува настъпването на виртуалната действителност в всекидневието ни. Инвестираните милиарди не дадоха директен резултат, а метавселената се смята за крах. Но компанията на милиардера излезе от черната PR дупка, в която се намираше, написа dir.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР