Ръководителите на частния капитал трябва да споделят богатството“, което създават,

...
Ръководителите на частния капитал трябва да споделят богатството“, което създават,
Коментари Харесай

Частният капитал трябва да споделя повече богатство с работниците, казва американският пенсионен гигант

Ръководителите на частния капитал би трябвало да „ споделят благосъстоянието “, което основават, с служащите в фирмите, които купуват, съгласно капиталовия началник на Calstrs, колоса в Съединени американски щати пенсионен фонд, който е един от най-големите международни вложители в бранша.

Коментарите на Кристофър Айлман, напускащ капиталов началник във фонда от 327 милиарда $, идват след десетилетие на бърз напредък в промишлеността за изкупуване, в която доста търговци са създали огромни благосъстояния от солидните такси, които са налагали на вложителите като като Calstrs.

Основателите и висшите ръководители на компании като Blackstone, KKR и Apollo Global Management се радват на повече от $40 милиарда нарастване на цената на своите акции от началото на предходната година, защото активите, които ръководят не престават да набъбват.

„ Частният капитал не е споделил задоволително доходи “, сподели Айлман, който е пионерът в прекосяването на Calstrs към частния капитал преди две десетилетия и в този момент държ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР