Ръководителите на Bugatti ще разговарят с Volkswagen за разработването на

...
Ръководителите на Bugatti ще разговарят с Volkswagen за разработването на
Коментари Харесай

Bugatti ще пусне достъпна алтернатива на суперколата Chiron

Ръководителите на Bugatti ще беседват с Volkswagen за създаването на нов автомобил, който би могъл да се трансформира в по-удобна и налична опция на суперколата Chiron. За това в изявление за организацията Блумбърг споделя шефът на френската марка Стефан Винкелман.

Според мениджъра Bugatti напоследък печели " прилични пари ", което разрешава да се повдигне тематиката за финансиране на нов план, който може да донесе спомагателна облага. В същото време Винкелман означи, че да убедиш ръководството на Volkswagen да даде зелена светлина на нов автомобил ще бъде извънредно сложна задача.
 Bugatti ще показа наследника на Chiron, който ще е 2 пъти по-скъп
Bugatti ще показа наследника на Chiron, който ще е 2 пъти по-скъп

Новият модел ще е по-бърз и ще завива по-добре от предшественика си

По предварителна информация става дума за нова четириместна електрически кросоувър на стойност от 500 хиляди до 1 милион евро. В момента Bugatti създава към 100 автомобила годишно, само че с новият модел ще може да усили производството до 600-700 автомобила годишно.

Фактът, че Bugatti желае да сътвори кардинално нов модел, беше обявено по-рано. През септември Винкелман съобщи, че компанията би желала да види в своята гама автомобил, който по идея ще бъде по-близо до кросоувър, в сравнение с до обичайна спортна хиперкола.

Мениджмънтът на Bugatti обмисля план за създаване на изцяло нов модел, който в своята идея ще бъде по-близо до кросоувъра, в сравнение с до обичайния суперкар. Както сподели шефът на френската марка Стефан Винкелман, той ще се трансформира в най-скъпият автомобил в SUV сегмента.
 Bugatti основава най-хубавия първокласен автомобил за ежедневна приложимост
Bugatti основава най-хубавия първокласен автомобил за ежедневна приложимост

Той ще може да се употребява всекидневно

Преди това от Bugatti неведнъж са заявявали, че компанията в никакъв случай няма да създаде SUV модел. Винкелман обаче означи, че това въобще не значи да се откажат от създаване на нов автомобил с висока позиция за сядане и по-просторен салон.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР