Ръководителите на Байерн (Мюнхен) не са толкова глупави, че да

...
Ръководителите на Байерн (Мюнхен) не са толкова глупави, че да
Коментари Харесай

В Байерн не са толкова глупави, убеден е легендата Сеп Майер

Ръководителите на Байерн (Мюнхен) не са толкоз глупави, че да разрешат на Мануел Нойер да се раздели с клуба със свободен трансфер, безапелационен е някогашният вратар на тима Сеп Майер.

Договорът на капитана изтича през лятото на 2021 година и в последните месеци двете страни водят договаряния за продължаването му, само че те не водят до триумф. Баварците даже се подсигуриха за разлъка с националния пазач, откакто подписаха прелиминарен контракт с Александър Нюбел от Шалке 04, който ще напусне Гелзенкирхен със свободен трансфер през лятото.

 Нойер прекратил договарянията с Байерн за нов контракт

" В Байерн не са толкоз глупави, че да пуснат Нойер да си върви. Ако въпреки всичко това се случи, те ще съжаляват за решението си години наред ", съобщи в изявление за " Абендцайтунг " Майер, който пази вратата на баварците от 1962-а до 1980-а.

" Няма безусловно никаква причина Нойер да не пази на високо равнище в идващите пет години. Момчето е крепко и във форма. В момента няма по-добър вратар от него в света и няма да има подобен през идващите пет години ", добави международният първенец от 1974 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР