Ръководителите, които използват корпоративни самолети за лични пътувания, са скочили

...
Ръководителите, които използват корпоративни самолети за лични пътувания, са скочили
Коментари Харесай

Личното използване на корпоративни самолети е нараснало с 50%, тъй като компаниите харчат $65 милиона за бонуси за ръководители

Ръководителите, които употребяват корпоративни самолети за персонални пътувания, са скочили с 50% след пандемията – гратис преимущество, което коства на фирмите им милиони долари.

Компаниите в S&P 500 са похарчили 65 милиона $ за своите високопоставени ръководители, с цел да употребяват корпоративни самолети за персонални пътувания през 2022 година, съгласно Wall Street Journal.

Ранните признаци демонстрират, че наклонността е траяла през 2023 година, откри разбор на Wall Street Journal, макар че заплатите и бонусите на изпълнителните шефове нормално не се регистрират до пролетта.

Управлението на частен аероплан е скъпо начинание, ръководещи компании от 1100 до 1900 $ на полетен час, без таксите за поддръжка и разноските, свързани със съхранението и екипажите, съгласно чартърната компания за частни самолети LunaJets.

Въпреки сериозната сметка, броят на огромните компании, предоставящи привилегията, се е нараснал с към 14% от 2019 година, оповестява The Journal.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР