Ръководители на Харвард публикуваха във вторник изявление, в което споделят

...
Ръководители на Харвард публикуваха във вторник изявление, в което споделят
Коментари Харесай

Харвард казва, че напускането на Клаудин Гей е предизвикало „голяма тъга“, рекламира нейния „ангажимент към академични постижения“

Ръководители на Харвард разгласиха във вторник изказване, в което споделят „ огромна горест “ по отношение на изпадналия в борба президент на Харвард Клодин Гей се отдръпна от поста, откакто се сблъска с несъгласия.

„ С огромна горест пишем в светлината на известието на президента Клодин Гей, обявяващо нейното желание да се отдръпна от президентския пост и да възобнови своята преподавателска позиция в Харвард “, се споделя в изказването на Харвардската корпорация.

Гей разгласи през днешния ден оставката си като президент на институцията Ivy League, откакто беше изправена пред няколко обвинявания в плагиатство. Това пристигна, откакто неотдавна беше обявено, че повече случаи на плагиатство са затънали в работата на Гей.

Президентът на Харвард Клодин Гей, която неотдавна влезе в заглавията с отхвърли си да каже дали геноцидът над евреите е срещу политиката на Харвард по време на чуване в Конгреса, е упрекнат в голям брой сметки в плагиатство през последните седми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР