Ръководители и федерални служители се събраха в Ню Мексико през

...
Ръководители и федерални служители се събраха в Ню Мексико през
Коментари Харесай

Работата се възобновява по проект за пренос на енергия от възобновяеми източници на стойност 10 милиарда долара, въпреки възраженията на племената

Ръководители и федерални чиновници се събраха в Ню Мексико през септември, с цел да създадат крачка по плана, рекламирайки договаряния, траяли години и довели до нужните утвърждения от Бюрото на Управление на земята.

В Аризона федералните мениджъри на земята за малко стопираха работата този месец по продължение на 50-мили (80-километров) сектор от линията през долината Сан Педро след нацията Tohono O'odham, други племена и археолозите показаха опасения, че BLM не се е съветвал публично с тях преди началото на работата.

Бюрото за ръководство на земите анулира краткотрайното прекъсване и работата беше възобновена в сряда. Агенцията насрочи среща на 11 декември с племенни водачи.

Федералните мениджъри на земя в писмо, изпратено в понеделник до бизнесмена, споделиха, че времето на информацията, предоставена от племената, във връзка с многото години, които са отишли ​​в планирането и разрешаването, не поддържа прекъсването на работата. Агенцията отбелязва, че правото на прем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР