Ръкопашен женски бой между колежки е имало в сградата на

...
Ръкопашен женски бой между колежки е имало в сградата на
Коментари Харесай

Жесток женски бой в районното полицейско управление във Враца

Ръкопашен женски пердах сред колежки е имало в постройката на районното ръководство на полицията във Враца, оповестява "Булнюз ". Инцидентът е станал през вчерашния ден преди обед и по разпореждане на управлението е изработен опит да бъде потулен, като за него не знаят даже и част от редовите служители на реда.

Във всички полицейски структури в региона върви сложна инспекция от София, подредена от министъра на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев. Вероятно това е и повода за нарасналото напрежение в районното ръководство, което се управлява от краткотраен шеф.

Вчера преди обед женски писъци вцепенили постройката на полицията. Наличните чиновници се втурнали към третия етаж, където заварили гневен пердах сред две свои колежки. Старши проверяващ служител на реда Мариета Венова била повалила своята подчинена Рени Макавеева и блъскала главата й в стената.

Преди това двете били помели мебелите в стаята, след което ръкопашният пердах и скубането на коси траяли в коридора. Преживелите какво ли не по време на своята работа служители на реда гледали с невярващи очи протичащото се и в последна сметка въпреки всичко разтървали своите колежки. Здравословното положение на пребитата Рени Макавеева обаче не е било положително и по тази причина е закарана в болница за обзор, след който е получила болничен. По неофициална информация спорът бил обвързван с работата им.

Веднага, откакто боят бил сподавен, шефът на районното издал уста заповед казусът да бъде потулен.

Скандалът е голям, защото за първи път в историята до обществеността доближава информация за пердах сред чиновници на Министерство на вътрешните работи в личната им постройка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР