РакОчаква ви голяма трансформация както в личния, така и в

...
РакОчаква ви голяма трансформация както в личния, така и в
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец ДЕКЕМВРИ

Рак
Очаква ви огромна промяна както в персоналния, по този начин и в професионалния ви живот. Вашите близки и другари ще ви поддържат при всеки един зародил проблем, с който бихте могли да се сблъскате в персоналния ви живот. Ако търсите връзка, това ще е превъзходен интервал за обич. Може да очаквате с неспокойствие да срещнете някой специфичен човек по време на работа. През този месец планетарната класификация дава знак за финансови усложнения, непредвидени промени в специалността и фамилията, от които вероятно ще останете недоволни.
Лъв

Месецът е подобаващ за пътешестване, среща с хора и образуване на забавни събития за в бъдеще, взаимно с вашето близко обграждане или семейство. Това е превъзходен интервал от време за вас да откриете своя капацитет. Има възможност да постигнете триумф и да усъвършенствате усета си за по-фините неща в живота. Ще имате опцията да внедрите нужните промени, с цел да запазите нещата свежи и съвременни. Това ще бъде градивно време за вас и финансовото ви положение сигурно ще се усъвършенства.

Дева

Бъдете подготвени за повече взаимни отстъпки, с цел да избегнете проблемите в персонален проект. Влюбените, не обръщайте изключително внимание на някои недоразумения, с цел да не ви обхванат сериозните неприятности. Може да очаквате съществени проблеми с сътрудниците си. Като цяло месецът ще бъде удобен в професионален аспект. Първите дни от месеца ще бъдат ползотворни във финансовия бранш. Но през средата от декември, очаквайте неподходящи обстановки с парите. В краят на месеца ще се наложи да се въздържате от заеми. Също по този начин имайте поради, че през последните дни, могат да провокират огромни разноски.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР