РакИма шансове за емоционално отделяне с партньора. Може да се

...
РакИма шансове за емоционално отделяне с партньора. Може да се
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец ФЕВРУАРИ

Рак
Има шансове за прочувствено обособяване с колегата. Може да се сблъскате с някои провокации в брачните си връзки. Както звездите предсказват пропуски в връзката в любовната връзка, по този начин може да има различия в мислите. Може да не сте в положение да изразите любовта си към брачна половинка си. Правните въпроси с колегата ви могат да провокират стрес във връзка с брачните връзки. Опитайте се да не влизате в разногласия с колегата си. Дайте малко време на себе си, с цел да анализирате неразбирателствата.
През този месец, евентуално ще обновите напълно работна си идея. Ще би трябвало да си вършите работата като по учебник, тъй като има възможност да загубите работното си място. Безработните да имат подготвеност да одобряват съществени оферти за работа. От финансова позиция ще се наложи да оперирате доста деликатно с парите си. Всички вложения, които планирате да извършите, изискват съответно обсъждане. Бизнесмените може да получат късмет да сключат огромна договорка към средата на месеца.

Лъв

Месецът може да се окаже паметен за вас и вашия сътрудник. Въпреки това, взаимното възлагане на огромни очаквания може да се трансформира в спънка в живота ви. Препоръчително е да не очаквате огромни неща един от различен, защото дребните неща компенсират по-големите жестове. Разговаряйте рационално с колегата си и се пробвайте да разрешите разликите, като поддържате връзка намерено и не се крийте зад своите подозрения.

Не са изключени разногласия и различия в професионален проект през този месец. Разнопосочните ви отзиви ще създадат диалозите ви много напрегнати, причинявайки ви много главоболия и кахъри. Във финансов аспект февруари може да бъде добър месец за вдишване на добре премислени опасности за увеличението на потока от доходи. Планетарните придвижвания може да ви поддържат. Към средата на месеца нещата може да се развият още по-добре за предприемачите.

Дева

Месецът може да бъде доста добър във връзка с взаимоотношенията. Вашата връзка и фамилен живот може да се нуждаят от вашето внимание този месец. За двойките скорошното напрежение, породено от разногласия и въздействия отвън връзката, може да изчезне. Егото може да не ви разреши да се успокоите елементарно, само че може да се наложи надлежно да го управлявате. Отделете време, с цел да обсъдите нещата и да бъдете ясни по отношение на желанията си, с цел да избегнете всевъзможни ненужни недоразумения.

В професионален проект нещата ще бъдат на приливи и отливи, само че това няма да зависи от планетите, а от вашето предпочитание за работа. Месецът е удобен за работа в екип, която ще ви даде опция за повече изяви на капацитета ви на работното място. Към средата на този месец ще можете докажете своята професионална стойност. Има възможност да съумеете да увеличите притока на своите финанси през февруари. Въпреки това се пробвайте да намалите персоналните си нормални разноски, с цел да спестите пари за бъдещи потребности. Този месец може и да не докара до сериозна договорка, но дребните покупко-продажби обаче могат да ви оказват помощ приемливо.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР