Ракетните стратегически войски (РВСН), Северния и Тихоокеанския флот, както и

...
Ракетните стратегически войски (РВСН), Северния и Тихоокеанския флот, както и
Коментари Харесай

Ракетните стратегически войски на Русия и другите сили за възпиране започнаха дежурство в усилен състав

Ракетните стратегически войски (РВСН), Северния и Тихоокеанския флот, както и командването на далечната авиация поеха бойно дежурство с заздравен щаб, заяви съветското министерство на защитата.

Министърът на защитата на Руската федерация генералът от армията Сергей Шойгу рапортува на висшия главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация Владимир Путин, че в сходство с негова заповед дежурните смени на командните пунктове на Стратегическия Ракетните войски, Северния и Тихоокеанския флот и Командването на далечната авиация започнаха да извършват бойно дежурство с заздравен персонален състав, оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация в понеделник.

На 27 февруари Путин разпореди сдържащите сили на съветската войска да бъдат трансферирани на специфичен режим на бойно дежурство.

„ Висшите чиновници на водещите страни от НАТО позволяват нападателни изказвания против нашата страна, по тази причина подреждам на министъра на защитата и на началника на Генералния щаб да трансферират сдържащите сили на съветската войска към специфичен режим на бойно дежурство “, сподели Путин. по време на среща с министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ Валерий Герасимов.

„ Да “, сподели Шойгу в отговор.

Президентът сподели, че западните страни подхващат вражески дейности против Русия и в икономическата сфера. „ Имам поради нелегитимни наказания, които всички добре знаят “, сподели Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР