Ракетни удари са регистрирани в Киев и 14 региона на

...
Ракетни удари са регистрирани в Киев и 14 региона на
Коментари Харесай

10 убити и над 60 ранени след масиран руски обстрел в Украйна

Ракетни удари са регистрирани в Киев и 14 района на Украйна

В понеделник, 10 октомври 2022 година, масирана съветска ракетна офанзива против Украйна умъртви минимум 10 души и рани към 60 други. Това сподели прессекретарят на Националната полиция Маряна Рева, представена от Агенция УНИАН, предава .

" Ако приказваме за цяла Украйна, тогава в допълнение към Киев, удари са регистрирани в 14 други района на страната. Общо все още можем да приказваме за 10 починали и към 60 ранени в цяла Украйна вследствие на съветски ракетни удари “, сподели Рева.

Според прессекретаря на Националната полиция полицейските чиновници работят на място, с цел да оказват помощ на хората и да записват всички последствия от военните закононарушения на Руската федерация. Служителите на реда вършат всичко допустимо да обезпечат сигурността на хората.

" В същото време се обръщаме към всички жители: не подценявайте сигналите за въздушна офанзива. Тази заран сподели какъв брой е значимо да се съблюдава дисциплината, всички рекомендации, които държавното управление дава. Ето за какво при първата паника за въздушна офанзива би трябвало да слезете в убежището, тъй като това е въпрос на вашия живот и здраве “, добави Рева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР