Ракетите на КНДР могат да достигнат територията на страните от

...
Ракетите на КНДР могат да достигнат територията на страните от
Коментари Харесай

Столтенберг: Ракетите на КНДР могат да стигнат страните от НАТО


Ракетите на КНДР могат да доближат територията на страните от НАТО, споделя генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който от 29 октомври е на посещаване в Япония.

"Европа е в обсега на ракетите (на Северна Корея). Страните от НАТО към този момент са застрашени ", споделя Столтенберг в изявление за японския в. „ Йомиури “. Спореднего, през цялото си битие НАТО "защитава своите членове от балистични ракети благодарение на съответните възпиращи сили". "НАТО има способността и решимостта да нанесе контраудар", твърди генералният секретар на алианса.

Столентегер също по този начин уточни нуждата от оказване на напън върху КНДР, в това число прецизно съблюдаване на икономическите наказания.

Напрежението на Корейския полуостров се резервира с помощта на дейното развиване на ракетно-ядрената стратегия на КНДР, както и на южнокорейските военни маневри. През юли в КНДР два пъти бяха тествани балистични ракети, на 29 август и 15 септември бяха изстреляни още две ракети, които прелетяха над територията на Япония, а на 3 септември бе разгласен сполучлив опит на водороднна бомба. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР