Ракетен удар на Иран в Сирия унищожи над 50 терористи

...
Ракетен удар на Иран в Сирия унищожи над 50 терористи
Коментари Харесай

Иранските стражи на Ислямската революция със страшен ракетен удар изпепелиха щаб на ИДИЛ в Сирия

Ракетен удар на Иран в Сирия унищожи над 50 терористи от „ Ислямска страна ”. Корпусът на стражите на Ислямската гражданска война заплаши терористите с още офанзиви. Най-малко 50 ислямисти от ИД, в това число няколко високопоставени командири, са били премахнати, когато ирански ракети поразиха щабквартира на групировката в Дейр ез Зор, оповестява иранската организация Alalarm.

Ракетният удар бе нанесен в отговор на юнските терористични набези в иранската столица Техеран, вследствие на които починаха 17 души.
В неделя КСИР изстреля шест ракети със междинна дължина на полета по базата на ИДИЛ в Сирия.

Според информацията, една от ракетите е направила непосредствено попадение в командния център на терористите в град Ал Маядин в провинция Дейр ез Зор.
Ракетата е изпепелила шестима либийски командири, двама от които са били разпознати като Абу Асим Ал Либуаи и Абдел Кадер Ал Франи, по-известен като Абу Харит.

КСИР предизвести ИДИЛ, че офанзивите в източната част на Сирия може да зачестят, в случай че терористите още веднъж застрашат сигурността на Иран.

Превод и редакция: БЛИЦ

 Кадры с дрона: Иранские ракеты поразили штаб ИГИЛ в Сирии, Тегеран угрожает новыми атаками (ВИДЕО, КАРТА) | Русская весна


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР