Ракетата ще срещне Джими Уайт в демонстративни мачове в София

...
Ракетата ще срещне Джими Уайт в демонстративни мачове в София
Коментари Харесай

Рони О‘Съливан ще гостува в България за WINBET Snooker Special

Ракетата ще срещне Джими Уайт в демонстративни мачове в София и Пловдив

Действащият международен първенец по снукър, седемкратен притежател на купата и лидер на международната класация Рони О‘Съливан ще бъде специфичен посетител на събитието WINBET Snooker Special през ноември.

Многобройните фенове на снукъра в България, които чакаха пет години завръщането на Ракетата у нас, ще могат да следят онлайн два извънредни демонстративни мача сред него и близкият му другар и шесткратен международен вицешампион Джими Уайт. Срещите се провеждат със специфичната поддръжка на WINBET и със съдействието на Българската снукър федерация   .

Мачовете от WINBET Snooker Special ще се проведат в София, на 25 ноември 2022 година от 19:00 ч. в и на 26 ноември от 18:00 ч. в в Пловдив.

Билети за двете срещи, които ще се проведат във формат до 6 извоювани от маскимално вероятни 11 фрейма, към този момент се продават на eventim.bg.

Притежателите на ВИП билети ще имат опцията да се срещнат,  беседват, снимат и получат автогра от Рони О’Съливан и Джими Уайт, в границите на 30 (тридесет) минути преди шоуто.

Рони О‘Съливан е считан за един от най-талантливите и най-успешни състезатели в снукъра за всички времена и дели върха за максимален брой международни трофеи със Стивън Хендри. Печели първата си купа в шампионат за международната класация на Шампионата на Обединеното кралство през 1993 година, когато е единствено на 17 години, а първият си шампионат Мастърс – преди да навърши 20 през 1995 година И двете достижения не са усъвършенствани и до момента. А по подигравка на ориста, със спечелването на международната купа през тази година, 46-годишният О‘Съливан се трансформира и в най-възрастния притежател на оценката в историята. Сред върховете му са и 30 поредни участия на международно състезание в „ Крусибъл “ и вписаният в Книгата на Гинес най-бърз оптимален брейк (147 точки) в формален мач – 5 минути и 8 секунди против Мик Прайс на международното състезание през 1997 година Той е също и  състезателят с максимален брой оптимални брейкове в професионални шампионати – 15.

Освен шестте изиграни финала на международно състезание, Джими Уайт е и троент международен първенец за ветерани, международен първенец на двойки и международен първенец за дилетанти. Като част от британския народен тим е печелил отборната Световна купа и Купата на нациите. В продължение на цели 21 сезона бе част от Топ 16 на международната класация в снукъра. Той е и първият левичар, постигнал оптимален брейк в публично съревнование и вторият играч изобщо в историята, направил 147 на международно състезание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР