Ракета №1 на България в женския тенис Виктория Томова загуби

...
Ракета №1 на България в женския тенис Виктория Томова загуби
Коментари Харесай

Виктория Томова отпадна в първия кръг в Бирмингам

Ракета №1 на България в женския тенис Виктория Томова загуби срещата си от първия кръг на шампионата на трева от сериите WTA 250 в Бирмингам, Англия.

Припомняме ви, че, само че за жалост не съумя да се възползва от получения късмет и отстъпи в два сета на чешката квалификантка Тереза Мартинцова - 1:6, 3:6.

Мачът стартира мъчно за българката, която загуби първите четири гейма в срещата и до края на първия сет взе единствено един гейм за крайното 6:1 в интерес на Мартинцова.

Във втората част най-хубавата ни тенисистка навакса пробив пасив, с цел да стигне до равенството при 3:3, само че след това не съумя да завоюва нито един гейм до края и по този начин Тереза Мартинцова се поздрави с крайната победа след час и 21 минути на корта.

По този метод чехкинята записа третия си пореден триумф на тревните кортове в Бирмингам, а в спор за място на четвъртфиналите ще играе против поставената под №1 в главната скица нейна сънародничка Барбора Крейчикова, която пък се наложи с 6:3, 6:3 над квалификантката от Испания Кристина Букша.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР