Ракета номер 1 в мъжкия ни тенис Григор Димитров започна

...
Ракета номер 1 в мъжкия ни тенис Григор Димитров започна
Коментари Харесай

Гришо облече шантав анцуг и получи предложение за брак в Мелбърн

Ракета номер 1 в мъжкия ни тенис Григор Димитров стартира присъединяване си на Australian Open с победа и… запаметяващи се прекарвания.

Още преди началото на мача против аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро хасковлията показва ексцентричен жанр, излизайки на корта с тъмнолилав спортен екип на жълти точки. Екипът му провокира разнопосочни реакции в обществените мрежи – от удивление до съществени рецензии.

" Нямам проблем да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е крепък. Много ми харесва, одобрявам цветовете. Обичам да опитвам и когато съм на корта в действителност не мисля за екипа си. Но е прелестно да се усещам удобно ", показа той.

" Андре беше доста удовлетворен от избора ми, беше впечатлен. Обичам да бъда друг, когато става въпрос за облекла и доста други неща. Мисля, че този екип е занимателен. Не желая да бъда общоприет ", добави първата ракета на България.

По време на дуела в Мелбърн фенка на Гришо му направи предложение за брак. Дамата развяваше българския трикольор, върху който беше изписала: „ Marry me, Grigor” („ Ожени се за мен”).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР