Ракета, изстреляна от бунтовниците хуси в Йемен, удари кораб, собственост

...
Ракета, изстреляна от бунтовниците хуси в Йемен, удари кораб, собственост
Коментари Харесай

Ракета, изстреляна от бунтовниците хуси, удря кораб, собственост на САЩ, край Йемен, казаха американски военни

Ракета, изстреляна от бунтовниците хуси в Йемен, удари транспортен съд, благосъстоятелност на Съединени американски щати, в понеделник тъкмо до крайбрежията на Йемен в Аденския залив, по-малко от ден откакто бунтовниците хуси в Йемен изстреляха противокорабна крилата ракета към американски унищожител в Червено море, споделиха чиновници.

Атаката против Гибралтарския орел, въпреки и да не е поета неотложно от хусите, в допълнение ескалира напрежението, обхващащо Червено море след водените от Америка удари против бунтовниците. Атаките на хусите раздрусаха световното мореплаване на фона на войната на Израел с Хамас в линията Газа, ориентирани към основен кулоар, свързващ азиатските и близкоизточните доставки на сила и товари към Суецкия канал към Европа.

Морските търговски интервенции на Обединеното кралство, които следи близкоизточните води, сподели, че офанзивата в понеделник е осъществена на към 110 благи (177 километра) благи югоизточно от Аден. В него се споделя, че капитанът на кораба е съобщил, че „ лява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР