Ракел Лий Болу, която сподели опита си от работата по

...
Ракел Лий Болу, която сподели опита си от работата по
Коментари Харесай

Бившата звезда на Nickelodeon, включена в „Тихо на снимачната площадка“, казва, че е „свършила“ с развлекателната индустрия

Ракел Лий Болу, която показа опита си от работата по „ Шоуто на Аманда “ като дете артист в „ Тих на снимачната площадка “, сподели, че е „ свършила “ с развлекателната промишленост след неотдавнашния си опит с документалните сериали.

Във видеоклип в TikTok, оповестен в сряда, Боло изрази разочарованието си от поредицата Investigation Discovery., който включваше изявленията с няколко артисти и някогашни деца-звезди, които твърдяха, че са измъчвани, неуместно държание и токсична работна среда, когато са се появявали в някои излъчвания на Nickelodeon, продуцирани от Дан Шнайдер през 2000-те и 2010-те.

След излизането на документалните сериали предишния месец, Шнайдер се извини за някои от предходното си държание и атмосферата на снимачната площадка.

Боло сподели, че „ Тихото на снимачната площадка ” продуцентите не я поканиха да се причисли към панелна полемика с други някогашни звезди на Nickelodeon за петия епизод на шоуто, който беше излъчен в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР