Ръката на звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант не е

...
Ръката на звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант не е
Коментари Харесай

Ръката на Джа Морант не е счупена, но участието му във втория мач с Лейкърс е под въпрос

Ръката на звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант не е счупена, само че все пак 23-годишният гард по всяка възможност ще пропусне идния втори дуел от плейофите против ЛА Лейкърс, осведомиха медиите в Съединени американски щати.

Морант пострада в края на първата среща с " езерняците ", изгубена от Гризлис със 112:128, след конфликт с Антъни Дейвис в заключителните минути на мача, а при рухването си се хвана за дясната китка и непосредствено се насочи към съблекалнята.

Преди да завърши присъединяване си в срещата пък звездата на " гризлитата " се бе отчел с 18 точки и 6 битки за 30 минути игра на паркета.

Направените проучвания на ръката са открили, че фрактура няма, само че все пак Джа Морант продължава да изпитва съществени болки в китката, които в изявление дефинира като " 10 по десетобалната система ".

Вторият мач от серията сред Мемфис Гризлис и ЛА Лейкърс в нощта на сряда против четвъртък, а Джа Морант е получил спомагателен ден за отмора, който да му помогне да се отърве от болката, само че за момента старши треньорът Тейлър Дженкинс отхвърли да се ангажира с прогноза дали младокът ще играе в срещата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР