Ракът съвсем не е затворена страница за любимата тв звезда

...
Ракът съвсем не е затворена страница за любимата тв звезда
Коментари Харесай

В схватка за живот! Нана продължава с антираковата терапия!

Ракът напълно не е затворена страница за обичаната тв звезда Нана Гладуиш.  Водещата на „ Съдебен спор показа ”, че се надява да е добре, само че й предстоят прегледи, които прави на всеки 6 месеца, написа „ Ретро ”.

Макар лъче- и химиотерапиите да са зад тила й, лекуването й още течало и щяло да отнеме дълги години.  „ На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава.  Тя се прави на 10 години, а от време на време и до края на живота.  Лечението ми минава в Израел, само че пандемията доста промени обстановката, тъй че в този момент ще се проучвам у нас ”, споделя Гладуиш, която на 29 май означи 4 години от второто слагане на тежката диагноза рак на гърдата.

Нана изяснява, че постоянно ще се води високорисков пациент и няма по какъв начин да продължи живота си в цялостно успокоение. „ Това е втората ми диагноза в границите на 10 години, което доста мачка душeвността. Винаги го има притеснениета, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре.  Когато имам плануван обзор или кръвни проучвания, трептя ”,  споделя тв водещата, която минава през 9-те кръга на Ада.

Докато се бореше за личното си оцеляване, се наложи Нана да е опора и за своята сестра, която пък бе диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка. Беше нужна незабавна интервенция, само че поради рестрикциите към пандемията от Ковид-19 тя не можеше да замине за лекуване в чужбина.  Лекарите от столичната болница „ Свети Иван Рилски ” обаче съумели да овладеят обстановката.

Нана постоянно е твърдяла, че изпитва голям почит и доверие към медиците.  Именно по тази причина тя е и измежду родните звезди, които не се поколебаха да си сложат ваксина. Въпреки че Гладуиш изкарала ковид, антителата, които имала, били извънредно малко.  Така се решила да се ваксинира, с цел да бъде по-спокойна отсега нататък. Странични резултати нямало, чувствала само дискомфорт в ръката, където й заболи иглата, само че единствено за няколко дни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР