Ракът на гърдата е спечелената битка за актрисата Теодора Духовникова.

...
Ракът на гърдата е спечелената битка за актрисата Теодора Духовникова.
Коментари Харесай

За битката с рака от първо лице: Теодора Духовникова в най-емоционалния разговор

Ракът на гърдата е извоюваната борба за актрисата Теодора Духовникова. Това показа самата тя в откровен и прочувствен диалог в " Събуди се ".

" Всеки човек си мисли, че страшните неща, които можеш да чуеш като отидеш на доктор, като да вземем за пример " Не ми харесва това, което виждам ", " Вероятно имате израстък ", все си мислиш, че тези неща някак си се случват на другите хора и когато отидох на един от тези свои прегледи и когато го чуеш, даже " ужасно " не е думата - просто времето стопира ", стартира Духовникова.

" После стартира доста бързо да препуска. Толкова е отвратително, че искаш да се махнеш от главата си, тъй като не можеш да го понесеш ”, показа актрисата.

" Това е диагноза, която се споделя към този момент всеки ден и в случай че има някакъв смисъл от тази дандания, която се подвигна, доста бих желала тя да бъде по тази причина ", разкри тя.

За ролята си на болна от рак в " Откраднат живот " споделя, че когато й звъннали сценаристите и й разказали за ролята.

" Майка ми, като чу, че ще го фотографирам това нещо, доста ми се разсърди. " 5 пъти ти предлагаха да играеш в " Откраднат живот ", а ти навръх това се съгласи ", споделила тя. Майката на актрисата споделила, че ще се изтезава, като я гледа. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР