Ракът на червата е четвъртият най-често срещан рак в Обединеното

...
Ракът на червата е четвъртият най-често срещан рак в Обединеното
Коментари Харесай

Лекарят споделя „малко познат“ симптом на рак на червата, който може да се забележи върху кожата

Ракът на червата е четвъртият най-често срещан рак в Обединеното кралство и въпреки че може да е неуместна тематика за диалог, ранното разкриване е ключ.

Много от нас се опасяват да приказват за изхожданията си, само че защото е Седмицата за предварителна защита на рака (от 19 до 25 февруари), е значим миг да приказваме за това по какъв начин можем да открием тази форма на рак, която убива към 16 800 в Обединеното кралство всяка година. Откриването на рак в ранен етап може да избави животи, тъй че е значимо да сте наясно с най-честите признаци – само че има и някои по-малко известни признаци, които не би трябвало да се пропущат.

Според асоциирания медицински шеф и GP във Vitality, Никита Пател, един от по-малко известните признаци на рак на червата е анемията, която е положение, което се развива, когато кръвта ви създава по-малко здрави червени кръвни кафези от естественото.

Ракът на червата може да аргументи липса на желязо в организма, което на собствен ред може да аргументи анемия. Това може да се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР